Elkészült a „Barátom, a lassúfőző” – az első magyar nyelvű lassúfőző szakácskönyv, lassúfőző receptekkel!

Sok hónapnyi főzés, receptírás, fotózás és szövegszerkesztés után elérkezett a pillanat, amikor nyomdában van a sokak által várva várt, első magyar nyelvű lassúfőző szakácskönyv: lassúfőző receptek és még sok más kiegészítő információval. A könyv a 80 magyar és nemzetközi lassúfőző receptek mellett hasznos trükkökkel, tippekkel segíti a lassúfőzés felfedezését. Hasznos segítség lehet a lassúfőző gondolatával még csak barátkozók, a kezdő lassúfőzők és a gyakorlottabb szakácsok számára is.

Mit tartalmaz a könyv:

  • tippeket a lassúfőzéshez
  • főzési praktikákat, tanácsokat
  • segítséget a lassúfőzők közötti eligazodáshoz
  • magyar és nemzetközi lassúfőző recepteket
  • valósághű fotókat az elkészült ételekről (Ezekből láthasz néhányat az Instagram oldalunkon)
  • borpárosítási ötleteket a receptekhez
  • tálalási tippeket
  • alternatív elkészítési javaslatokat, fűszerezési ötleteket

Reményünk szerint a könyvünk mindenki számára kedvet csinál a lassúfőzéshez és talál benne a saját kedvére való lassúfőző recepteket.

A Gyakori kérdések oldalon találsz további hasznos információkat a könyvről.

Neked készült ez a könyv:

  • Ha van már lassúfőződ vagy multicookered, de jól jönne még pár új recept, ötlet
  • Ha van már lassúfőződ, de szívesen kipróbálnál újabb lassúfőző recepteket
  • Ha még csak hallottál a lassúfőzőről, de jól jönne a vásárlás előtt egy kis segítség és inspiráció
  • Ha (még) nem vagy konyhatündér, időd sincs sok a főzésre, mégis szeretnél finomakat főzni
  • Ha ismersz valakit, aki lassúfőzőt használ és jól jönne egy praktikus ajándék neki
  • Ha szeretsz új konyhai gépeket kipróbálni, új recepteket felfedezni

Barátom a Lassúfőző szakácskönyv címlap fotója
Barátom a lassúfőző könyv hátoldala
Fűszeres narancsos kacsa fotója a Barátom a Lassúfőző című szakácskönyvben
Pavlova torta a Barátom a Lassúfőző szakácskönyvben